top of page

LATAUSASEMAT

Kätevästi kaikkialle

Tarjoamme laadukkaita sähköautojen latausasemia kotitalouksille, yrityksille ja julkisille tiloille. Sähköautojen suosion kasvaessa ympäri maailmaa, tarve luotettaville ja nopeille latausratkaisuille on tullut yhä tärkeämmäksi. Sähköautojen latausasemat tarjoavat kätevän tavan ladata sähköautoja nopeasti ja turvallisesti omassa pihassa, parkkihallissa tai liikekiinteistössä.

Asennus

Huolehdimme kaikista tarvittavista vaiheista suunnittelusta aina käyttöönottoon asti. Ammattitaitoinen tiimimme suunnittelee ja toteuttaa latausaseman juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi, ottaen huomioon sähköautojen lataustehot, käyttötarpeet ja tilan vaatimukset.

Ennen asennusta teemme perusteellisen kartoituksen latauspaikasta ja sähköverkon kapasiteetista varmistaaksemme, että latausasema on yhteensopiva olemassa olevan sähköjärjestelmän kanssa. Huomioimme lataustehon, sähköverkon kuormituksen, tarvittavat kaapeloinnit ja mahdolliset latausasemien sijoitteluratkaisut. Pyrimme maksimoimaan latausnopeuden ja käyttömukavuuden varmistaaksemme, että sähköautojen lataaminen on nopeaa ja helppoa.

Latausaseman asennuksessa huolehdimme kiinnityksestä, kaapeloinnista ja kytkennöistä ammattitaidolla. Sijoitamme latausaseman optimaalisesti, jotta se on helposti saavutettavissa ja käyttäjäystävällinen. Tarjoamme myös latausaseman integroinnin älykkäisiin latausjärjestelmiin ja käyttöönottokoulutusta, jotta asiakas voi hyödyntää latausasemaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Image by dcbel
bottom of page