top of page
Electrician's Supplies

Sähköpalvelut

Ankkuri sähkötyöt

Sähkötyöt

Tarjoamme kattavia sähköalan palveluita kotitalouksille ja yrityksille. Suoritamme luotettavasti erilaiset sähköasennukset, kuten valaistusjärjestelmät, pistorasioiden asennukset, kaapeloinnit ja sähkökeskusten uusimiset. Lisäksi huolehdimme sähköremonteista, vianetsinnästä ja korjauksista.

Electricity Plugs
Ankkuri ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput tarjoavat tehokkaan tavan lämmittää ja viilentää tiloja, säilyttäen optimaalisen sisäilmaston ympäri vuoden. Ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua valitsemaan sopivan ilmalämpöpumpun tarpeisiisi ja suorittaa asennuksen huolellisesti.

Air Conditioner

Aurinkopaneelit

Tarjoamme aurinkopaneelien asennus- ja huoltopalveluita asiakkaillemme. Aurinkopaneelit muuntavat auringon säteilyn sähköksi, mikä tarjoaa kestävän ja ympäristöystävällisen energialähteen. Asennamme aurinkopaneelijärjestelmiä sekä kotitalouksille että yrityksille, auttaen asiakkaitamme hyödyntämään uusiutuvaa energiaa ja säästämään sähkökuluissa.

Image by Markus Winkler
Ankkuri aurinkopaneeli

Sähkökiukaat

Tarjoamme kattavan valikoiman sähkökiukaita saunan lämmittämiseen. Olipa kyseessä perinteinen tai moderni sauna, meiltä löytyy sopiva sähkökiuas tarpeisiisi. Kiukaamme ovat helppokäyttöisiä, ja ne tarjoavat miellyttävän ja tasaisen lämmön saunaelämykseesi.

Kauttamme saat myös Helo ja Harvian sähkökiukaiden takuuhuoltoa ja varasosat.

Takuuhuollossa liitä yhteydenottoosi mukaan ostokuitti sekä kuva tyyppikilvestä.

Image by HUUM
Ankkuri sähkökiukaat

Latausasemat

Tarjoamme erilaisia sähköautojen latausasemaratkaisuja. Meiltä löydät luotettavat ja tehokkaat latausasemat, jotka vastaavat niin yksityisten kotitalouksien kuin yritysten tarpeisiin.

Image by Marek Studzinski
Ankkuri latausasemat
bottom of page